Μάιος 2021 archive

Μαΐ 31

Happy fruit faces!!

Με τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής προστασίας, αντισηπτικό και καθαρισμό χεριών, τα παιδιά της Α τάξης κατασκεύασαν φρουτένια πρόσωπα. Στην δια ζώσης διδασκαλία έκαναν επανάληψη τα μέρη του προσώπου στ’ αγγλικά που είχαν διδαχθεί στην webex. Happy fruit faces!!

Μαΐ 09

Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19.

Μαΐ 09

Προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Σχετικά με την προκήρυξη εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας της περιόδου Μαΐου 2021, θα βρείτε τα σχετικά έγγραφα παρακάτω:

Μαΐ 04

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α’ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021_2022

Σύμφωνα με την παρακάτω Εγκύκλιο, για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-2022, οι γονείς – κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους. Εγκύκλιος: Τα σχετικά σχολεία είναι …

Continue reading