Φεβ 23

«Τα ευέλικτα καπάκια» στο σχολείο μας!

Η δράση «τα Ευέλικτα Καπάκια» σχεδιάζεται και συντονίζεται τα τελευταία χρόνια από την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αχαΐας για τα σχολεία της Αχαΐας σε συνεργασία με την Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων και την ομάδα εθελοντισμού ενεργών πολιτών «Gefyristas».

Η  δράση για τα σχολικά έτη 2018-19 και 2019-20 υλοποιήθηκε στη μνήμη της Πένης Σακοβέλη, που πρώτη εκείνη εμπνεύστηκε,  σχεδίασε και  συντόνισε το όλο εγχείρημα. Αφορά στη συλλογή πλαστικών πωμάτων προκειμένου μέσω της διάθεσής τους να  ενισχυθούν τα ειδικά Σχολεία του Νομού Αχαΐας σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό, ανάλογα με τις ανάγκες που  τα ίδια τα σχολεία έχουν υποδείξει.
    Γι’ αυτόν τον λόγο ,το σχολείο μας δεν μπορούσε να απέχει από αυτή την τόσο σημαντική  δράση.Έτσι και φέτος οι μαθητές μας συγκέντρωσαν 150 κιλά καπάκια για φιλανθρωπικό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους μαθητές/τριές μας, τους γονείς και τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τη συλλογική τους προσπάθεια  και την άψογη συνεργασία.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ:

Συμμετέχουμε ενεργά με την τάξη μας!

Βοηθάμε εθελοντικά όσους μας χρειάζονται!
Προστατεύουμε το περιβάλλον!!