Δεκ 08

Δράσεις Νοεμβρίου Erasmus+

Το Νοέμβριο ασχοληθήκαμε με τα παιχνίδια και το υλικό των άλλων χωρών. Φτιάξαμε μια μικρή κινητή βιβλιοθήκη με έντυπο υλικό από τις άλλες χώρες, επιτραπέζια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος και την εμπλουτίσαμε με ελληνικά βιβλία για τους μικρούς μαθητές κυρίως. Τα παιδιά μπορούν να διαβάζουν και να παίζουν στα διαλείμματα.

Επιπλέον, μια ακόμα δράση ήταν η δημιουργία του λογότυπου του προγράμματος. Κάθε χώρα έπρεπε να δώσει πέντε λογότυπα και μέσα από διαδικτυακό διαγωνισμό να επιλεγεί το καλύτερο. Η συμμετοχή των μαθητών μας ήταν μεγάλη και η επιλογή των πέντε καλύτερων έγινε με ψηφοφορία των ίδιων των μαθητών. Τα έργα των παιδιών μας βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο.
Our logos

Τέλος, το Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δραστηριότητα Μάθησης, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης τεσσάρων εκπαιδευτικών στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας (25-30/11/2019). Οι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το σχολείο, παρακολούθησαν διδασκαλίες και συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια σχετικά με τη μέθοδο της μάθησης μέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που κάνουν την εκπαιδευτική διαδικασία πιο ευχάριστη και δημιουργική.

http://www.kizoa.com/Movie-Video-Slideshow-Maker/d307540034kP949861140o2l1/copy-of-romania