Δεκ 21

Το Δημοτικό Σχολείο Σουλίου έκανε… Ρουκ Ζουκ

Το γνωστό τηλεπαιγνίδι του Antenna «Ρουκ Ζουκ» επισκέφθηκε ένα δημοτικό σχολείο από την Πάτρα το οποίο κέρδισε… 5.000 ευρώ, αφού κατάφερε να νικήσει τα υπόλοιπα που συμμετείχαν!

Πρόκειται για το 39ο δημοτικό σχολείο στο Σούλι!  Διαγωνίστηκαν δύο ομάδες των 5 παιδιών του σχολείου, από τις Γ΄, Δ΄, Ε΄& Στ΄ τάξεις, που επιλέχτηκαν με κλήρωση.

Η πατρινή αποστολή κέρδισε τις εντυπώσεις και το παιχνίδι, αποκομίζοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000€ για τις ανάγκες του σχολείου. Το στούντιο αντήχησε με τις χαρούμενες παιδικές φωνές, ενώ η εξοικείωση των μικρών «πρωταγωνιστών» με τον φακό ήταν άμεση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εκπομπή είχε «άρωμα Πάτρας» αφού πατρινά προϊόντα όπως Τεντούρα και λουκούμια προσφέρθηκαν από το σχολείο στους πολυάριθμους συντελεστές της παραγωγής και φυσικά… κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια υποσχέθηκε στα παιδιά και στον προσωπικό της φίλο, τον  διευθυντή του σχολείου και δημοτικό σύμβουλο Ηλία Γκοτσόπουλο, να επισκεφτεί στην Πάτρα, με την πρώτη ευκαιρία.

Το επεισόδιο θεωρήθηκε από την παραγωγή ως εξαιρετικό και γι’ αυτό θα προβληθεί στη ζώνη μεγαλύτερης θεαματικότητας, 9 το βράδυ παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Δηλαδή η Ελλάδα θα κάνει ρεβεγιόν με τα παιδιά του σχολείου του Σουλίου!

  

Πηγή : dete.gr